Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η μόνη λύση να "σώσουμε" τα αεροδρόμια είναι τα ζητήσουν οι Ρώσοι...


Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των αεροδρομίων της χώρας, επισήμανε ο αρμόδιος υπουργός, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών, με θέμα την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.
Όπως εξήγησε ο υπουργός, το θέμα σχετίζεται άμεσα και με τα 37 περιφερειακά αεροδρόμια, για τα οποία, όπως είπε, η κυβέρνηση επιθυμεί να καταστούν σημαντικός μοχλός για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Από την αλλη πλευρά σε ότι αφορά τον ΟΣΕ οι γνωστές-άγνωστες δυνάμεις που εμποδίζουν την ρωσική πρόταση να τελεσφορήσει (μοναδική πρόταση αγοράς ολόκληρου του Οργανισμού) έχουν προκαλέσει αδιέξοδο.
Η δεύτερη πρόταση, η γαλλική θέλει μόνο τμήμα του ΟΣΕ (το υγιές φυσικά), αλλά για να γίνει αυτό, να δοθεί δηλαδή στους Γάλλους παρά την ύπαρξη ασύγκριτα καλύτερης προσφοράς από την Ρωσική Εταιρεία Συδηροδρόμων, χρειάζονται οι "κατάλληλες" νομικές ρυθμίσεις.
Στους Ρώσους δεν θελουν να δοθεί ο ΟΣΕ καθώς προβάλλονται δικαιολογίες του τύπου "Πρόκειται για στρατηγική υποδομή που αφορά κινήσεις στρατευμάτων και εφοδίων και λόγω ΝΑΤΟ δεν μπορούμε να δώσουμε τον Οργανισμό σε ρωσική εταιρεία".  
Τμήμα ειδήσεων defencener.gr
Υ.Γ
Επειδή τους Ρώσους όπου κάνουν προσφορές τους πετάνε απέξω...
Μου φαίνεται ότι η μόνη λύση να τα αεροδρόμια μας είναι τα ζητήσουν οι Ρώσοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.