Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μαζί... διορίσαμε! Ποιους διόρισαν στη Βουλή Πάγκαλος-Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο αντιπρόεδρος της προηγούμενης κυβέρνησης πρόσθεσαν στα ονόματα τους στη λίστα με τους πολιτικούς που έκαναν χρήση του δικαιώματός τους, διορίζοντας μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή.

Οι διορισμοί δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ της 17ης Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή
τον Νίκο Παπά, διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.
Κάνοντας χρήση του δικαιώματος που έχει από τον κανονισμό της Βουλής ως πρώην αντιπρόεδρος κυβέρνησης, ο Θόδωρος Πάγκαλος διόρισε τον κ.Μιχάλη Ψαλλίδα, επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε», που «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.