Τις καλύτερες ευχές της στέλνει η κα Χίλαρυ Κλίντον...

Δείτε που τις στέλνει όμως, τι λέει, με ποια ευκαρία και πως αποκαλεί την χώρα στην οποία απευθύνεται...


Μάλιστα μιλάει για λογαριασμού του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα..

Σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το παράξενο. Οι ΗΠΑ με αυτό το όνομα έχουν αναγνωρίσει το μόρφωμα των Σκοπίων και συνεπώς με αυτό το όνομα επικοινωνούν μαζύ του.Αυτό είναι τώρα το πρόβλημά μας ή το γεγονός ότι, μιά φίλη και σύμμαχος χώρα, μας έγραψε εδώ και κάποια χρόνια στα παλιά της τα παπούτσια σε ό,τι αφορά σε ένα εθνικό μας θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.