ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα το Νομό Βοιωτίας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Γιαννάκη, τον Συντονιστή Γραμματέα Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Γιώργο Αναγνωστάκο και πολιτευτές του κόμματος.
Παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα Λιβαδειάς και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Ο κ. Καμμένος μετέβη στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Νίκο Παπαγγελή, τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργο Μουρκιώτη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Παπασπύρου και άλλους φορείς της πόλης.


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση εξ αιτίας της δραματικής μείωσης της κρατικής επιχορήγησης, που προκύπτει από τις εντολές του μνημονίου και πρόσθεσε ότι «η μοίρα έπεσε στην τοπική αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλεί το μνημόνιο». 
 
Τόνισε ακόμη ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για τη συλλογή υπογραφών από τους πολίτες, προκειμένου να συσταθεί εξεταστική επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει τα αίτια υπαγωγής της χώρας μας στο μνημόνιο, «δεν μπορεί να υπάρχει μια συμφωνία σιωπής, μια ομερτά» υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Επίσης, ο κ. Καμμένος συζήτησε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε και τις πληγείσες περιοχές του Μαυρονερίου και της Δαύλειας, όπου διαπίστωσε και ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής στις αγροτικές καλλιέργειες εξ αιτίας της χαλαζόπτωσης και ζήτησε να μεταβεί τη Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, το οποίο θα εκτιμήσει τις ζημιές. Ταυτόχρονα, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση καταβολή των αποζημιώσεων προς τους πληγέντες αγρότες.

Σχόλια