Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίζονται κανονικά από αύριο οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας

Κανονικά συνεχίζονται αύριο 21 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας, το οποίο είχε κλείσει για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότησή του.
Οι εξετάσεις θα συνεχισθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τα μαθήματα που δεν έχουν γίνει κατά την περίοδο που έκλεισε το ίδρυμα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 24/9 έως και την Τρίτη 2/10, με ευθύνη των διευθυντών σχολών και των προϊσταμένων τμημάτων.

Η διοίκηση του Ιδρύματος επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση της εξεταστικής περιόδου. Επίσης, οι εγγραφές των νεοεισερχομένων θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 28/9, ενώ οι ανανεώσεις εγγραφών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24/9 μέχρι και την Κυριακή 7/10. Τονίζεται ότι μετά τις 7/10 δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση της προθεσμίας ανανεώσεων εγγραφών. Ανανέωση εγγραφής θα πρέπει να κάνουν όλοι οι σπουδαστές ακόμη και όσοι οφείλουν μόνον πρακτική άσκηση ή πτυχιακή εργασία. ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.