Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Καμμένος στο Μαυρονέρι: Ολική καταστροφή..να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις


«Διακόψαμε την περιοδεία στο Νομό Βοιωτίας για να επισκεφθούμε την περιοχή στο Μαυρονέρι όπου είχαμε μια τεράστια φυσική καταστροφή χθες, με έναν τυφώνα ο οποίος ήρθε και έκοψε μέχρι τον πλάτανο που είναι αρκετές δεκάδες χρόνια.
Έχει γίνει ολική καταστροφή στο βαμβάκι, στα αμπέλια και σε όλη την παραγωγή, η οποία ήταν έτοιμη να μαζευτεί.


Θέλω από εδώ να ζητήσω από τον ΕΛΓΑ αύριο και από την κυβέρνηση να παρέμβει, προκειμένου να αποζημιωθούν οι αγρότες, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε μία τραγική κατάσταση διότι υπάρχουν χρέη προς τις τράπεζες και προς τους γεωπόνους.

Με την κατάργηση της ΑΤΕ το κόστος και των φυτοφαρμάκων έχει πάει στα ύψη και οι αγρότες βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.

Η κυβέρνηση οφείλει αύριο το πρωί να στείλει κλιμάκιο του ΕΛΓΑ να αποζημιωθούν οι αγρότες και να βρεθούν εκείνοι οι τρόποι προκειμένου να αποκατασταθεί η δεύτερη ζημιά, την οποία έχει κάνει η ίδια η κυβέρνηση, που είναι η κατάργηση της ΑΤΕ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε δίπλα τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.