Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κόλαφος ο Γιάννης Ρουμπάτης για τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου και τον συνεργάτη του Βενιζέλο. Πόπη Τσαπανίδου: Αρκεί το “πολιτικό κόστος”;

Έξω από τα δόντια για άλλη μία φορά τα είπε ο Γιάννης Ρουμπάτης πριν από λίγο στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το θέατρο Βενιζέλου.

“Αυτοί οι τύποι που έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν, που βρίσκονται τώρα; Αλήθεια, αυτός ο Παπακωνσταντίνου που σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα είμασταν σε τροχιά ανάπτυξης και εντός αγορών, που κρύβεται; Που πήγε αυτή η ψυχή;”

Π.Τ. “Έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε ξένο περιοδικό όπου υποστήριζε ότι τα έκανε όλα καλά”.

Γ.Ρ. “Μάλιστα. Αφού τα έκανε όλα καλά, γιατί δεν κυκλοφορεί στον δρόμο; Γιατί δεν τολμά να εμφανιστεί; Τι φοβάται; Ας αντικρύσει τους πολίτες για να τους πει ότι τα έκανε “όλα καλά” και αυτοί με την σειρά τους να τον “ευχαριστήσουν”!!

Πόπη Τσαπανίδου: “Ναι, βέβαια. Γι’ αυτό και οι πολίτες τον “τίμησαν” με την ψήφο τους. Αρκεί όμως αυτό; Αρκεί το “πολιτικό κόστος” για αυτούς τους ανθρώπους”;

Το σημαντικό βέβαια είναι ότι τόσο η Τσαπανίδου όσο και ο Ρουμπάτης δεν ανακάλυψαν τώρα τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπανδρέου. Τους σφυροκοπούσαν από τον καιρό της παντοδυναμίας τους. Άρα σήμερα είναι από τους ελάχιστους που δικαιούνται να ομιλούν.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.