41χρονος δράστης: «Με πίεζε αφόρητα να τον σκοτώσω για να απελευρωθεί»(video)

«Με πίεζε αφόρητα να τον σκοτώσω για να απελευθερωθεί», είπε ο 41χρονος δράστης στην κατάθεσή του στους Αστυνομικούς θέλοντας να εξηγήσει το πως έφθασε στο έγκλημα για χάρη της παπαδιάς.
Από την πλευρά της η 43χρονη σύζυγος του π Αθανάσιου Αυγερόπουλου που έπεσε νεκρός από το όπλο που κρατούσε ο εκ Κρουνών καταγόμενος δολοφόνος, υποστηρίζει ότι «ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί της που τον σκότωσε για να μπορέσουν να ζήσουν μαζί».

Ένας ερωτικός δεσμός που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες περίπου ήταν η αιτία για να φθάσουν οι δύο σατανικοί εραστές στο φόνο γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο τα κίνητρα και των δυο ερωτευμένων είχαν την ίδια αφετηρία ή ο ένας χρησιμοποίησε τον άλλο για τον σκοπό που είχε στο μυαλό του.
«Από την αρχή είχαμε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει αφού η περιγραφή που μας έδινε η 43χρονη των περιστατικών με τα ευρύματα στο τόπο του φόνου δεν είχαν καμία σχέση. Παράλληλα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και εμείς κατά την προανάκριση στην εμμονή να μας διευκρινίσει πανω σε αυτές ορισμένα πράγματα, την οδηγήσαμε στο να ομολογήσει το φόνο αφού πλέον είχε φθάσει στο αδιέξοδο»,  επεσήμανε ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Παναγιώτης Ηλιόπουλος που μαζί με τους άνδρες του κατάφεραν μόλις σε λίγες ώρες να εξιχνιάσουν ένα από τα ποιο πρωτοφανή εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα.
«Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων στην συλλογή πληροφοριών φθάσαμε στην εξιχνίαση του εκγλήματος. Η 43χρονη σύζυγος του ιερέα είχε σχεδιάσει μαζι με τον 41χρονο από την περιοχή μας το έκγλημα. Εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο ενώ κατεύθυνοντα προς Ζαχάρω και σταμάτησε σε παρόδιο δρόμο του 21ο χιλμ της Εθνικής Οδού Πύργου Κυπαρισσίας όπου ο δράστης τον πυροβόλησε με μονόκανο κυνηγετικό όπλο», τόνισε  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Δημήτρης Αλεξόπουλος.
Αποδοκιμασίες 
Έντονες αποδοκιμασίες για τους δύο δολοφόνους εραστές από το συγκεντρωμένο πλήθος στο δικαστικό μέγαρο Πύργου κατά την προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα κ Παναγιώτη Μεϊδάνη που τους άσκησε ποινική δίωξη για φόνο εκ προμελέτης και  εκ προθέσεως και τους παρέπεμψε στον ανακριτή από όπου πήραν 48ώρη προθεσμία για να απολογηθούν.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί και το όπλο του φόνου την οποία όπως υποστηρίζει ο δράστης της εξφενδόνισε σε μία ιδιαίτερη δύσβατη περιοχή κοντά στο μέρος  που έγινε ο φόνος.

http://ileiapost.gr/ileia/localnews-link/item/8075

Σχόλια