Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κλάματα των εργαζομένων στον ΑΝΤ1 - βροχή οι αποχωρήσεις

Δεν έχουν τέλος από το πρωί οι αγκαλιές και οι αποχαιρετισμοί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Δημοσιογράφοι αλλά και τεχνικοί αποχαιρετούν....
τους συναδέλφους τους μετά από πολλά χρόνια ουσιαστικής συμβολής στην εδραίωση του δελτίου του σταθμού σε ένα από τα πιο έγκυρα.
14 τεχνικοι, όλοι από τα εξωτερικά συνεργεία και 5 δημοσιογράφοι, από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, φεύγουν από τον ΑΝΤ1,

αφού είτε δε θέλησαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές που τους πρότεινε η επιχείρηση και ωθήθηκαν στην απόλυση, είτε δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους.
Μιλάμε κυρίως για τεχνικούς, που ήταν οι "σημαίες" των συνεργείων του ΑΝΤ1, κάποιοι από αυτούς ήταν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σταθμού! Παρέες πολλών ετών, που είχαν σφυρηλατηθεί μέσα από το ρεπορτάζ στους δρόμους, σε αποστολές και πολέμους, διαλύονται γιατί η επιχείρηση βάζει πάνω απ' όλα τα νούμερα από τους ανθρώπους.

Κρίμα...

planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.