Nigel Farage: Θα καταρρεύσουν το σύστημα και θα υποδουλώσουν τους ανθρώπους

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από πρόσφατη (10/8/2012) συνέντευξη, του γνωστού στους περισσότερους Άγγλου Ευρωβουλευτή Nigel Farage.
Διαβάστε τις προβλέψεις του και τι αναφέρει για τον Μόντι και τον Ρομπάι...
Ο Nigel Farage μίλησε με το King World News, για αυτό που περιγράφει ως δυνατότητα, "μιας πραγματικά δραματικής κατάρρευσης τραπεζών." Ο Farage, προειδοποίησε επίσης ότι οι κεντρικοί σχεδιαστές θέλουν να υποδουλώσουν και να φυλακίζουν τους ανθρώπους μέσα σε μια «Νέα Τάξη» και περιέγραψε την κατάσταση ως "τρομακτική".
"Σε οικονομικό επίπεδο η κατάσταση είναι κωμική γιατί
είναι τα ίδια τα χρήματα που στροβιλίζονται γύρω από το σύστημα, το οποίο γνωρίζουμε στο τέλος ότι δεν λειτουργεί.
Αλλά η απειλητική πτυχή-παράμετρος είναι....
η πρόθεση ανδρών όπως ο (πρωθυπουργός της Ιταλίας) κ. Mario Monti, και ο παλιός μου φίλος κ. Van Rompuy, είναι αυτοί που στην πραγματικότητα θέλουν να υποδουλώσουν και να φυλακίσουν τους λαούς των χωρών αυτών, μέσα στην “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” τους.
Και αυτό είναι τρομακτικό διότι σε τελική ανάλυση αυτό σημαίνει ότι, οι άνθρωποι πρόκειται να απορρίψουν και να εξεγερθούν ενάντια σε αυτό.
Θα εξεγερθούν εναντίον τους με τη βία, και θα εξεγερθούν εναντίον τους με τον πολιτικό εξτρεμισμό “

Σχόλια

  1. Να και ένας πολιτικός που δε φοβάται να τα πεί εξω από τα δόντια.

    Ας αναρωτηθούν όλοι γιατί τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποκρύπτουν πως ο Μόντι είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission)την οποία έχει ιδρύσει ο Ροκφέλερ ΤΟ 1973. Είναι στη λίστα του 2ο11, όπως και ο αγαπητός μας Λουκάς Παπαδήμος....βέβαια φέτος μη περιμένετε να τους δείτε, καθότι διαγράφουν απο τα κιτάπια όποιον μπεισε Κυβερνητικό σχήμα, για να παραμείνει η λειτουργία της Επιτροπής ανεπίσημη. Εξακολουθούν βέβαια να είναι μέλη, off the record.
    Η παρακάτω δήλωση δεν αφήνει άλλωστε πολλά περιθώρια αμβιβολιών...

    David Rockefeller, 2000:
    “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.”
    «Βρισκόμαστε τώρα στην άκρη μιας παγκόσμιας μετάλλαξης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση και τα κράτη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη»

    (δήλωση πριν την πτώση των Πύργων. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συμβεί κάποιο γεγονός το οποίο θα αποτελέσει την αφορμή να εισβάλλουν στο Αβγανισταν και στο Ιρακ)


    Ξυπηήστε επιτέλους και αρχίστε να ψάχνετε ποιοι βρίσκονται πραγματικά πίσω από το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.