Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Βενιζέλος:"Η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπισθεί μέσα .. από ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης οικονομικής και πολιτικής.."

H παγκοσμιοποίηση καλά κρατεί...και μας το λένε πολλές φορές..σε όλα τα επίπεδα και με κάθε ευκαιρία, νομίζοντας ότι θα το εμπεδώσουμε..

Δηλώσεις έκανε χθες, μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σίμον Πέρες ο κ. Βενιζέλος...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε μεταξύ άλλων..
Το πήγε από δω το πήγε από κει, μας την μπουμπούνισε την παγκοσμιοποίηση..
Βενιζέλος: "Η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο μέσα από μεγάλες θεσμικές και πολιτικές αλλαγές,  μέσα από ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης οικονομικής και πολιτικής.."
Τα ίδια περίπου είχε πει και τον Ιούλιο του 2011:
" 'Εχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά, το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ε.Ε, η ευρωζώνη στις αγορές, έστειλε ένα αίτημα για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, για διαφάνεια...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.