Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗ FAST TRACK ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

 Δήλωση υπεύθυνου τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης  οικονομικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτή ηρακλείου Νότη Μαριά για την επίθεση της τρόικας στα ιδιωτικά ακίνητα
«Η τρικομματική κυβέρνηση του κ. Σαμαρά αφού δρομολόγησε με τις εντολές της Τρόικας τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας τώρα προετοιμάζει και τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας της μεσαίας τάξης, των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.
Όπως έχουν επισημάνει ήδη εδώ και καιρό οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στόχος της Τρόικας και των δανειστών είναι να βάλει χέρι και στις ιδιωτικές περιουσίες των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Ήδη η Τρόικα έχει βάλει στο στόχαστρο πάνω από 100.000 ακίνητα τα οποία έχουν αγοραστεί με στεγαστικά δάνεια που αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν χιλιάδες δανειολήπτες συμπατριώτες μας αφού το Μνημόνιο έχει λεηλατήσει και τα εισοδήματά τους.

Έτσι η Τρόικα προετοιμάζει μέσω των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών fast track σαφάρι πλειστηριασμών ενυπόθηκων ακινήτων ακόμη και εκείνων που αποτελούν πρώτη κατοικία.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παλέψουν με όλα τα νόμιμα μέσα για να ακυρώσουν τα σχέδια της Τρόικας να βάλει χέρι στις ιδιωτικές περιουσίες των συμπολιτών μας.
Και απαιτούμε να απαγορευθούν νομοθετικά μέχρι τέλους του 2013 οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες για ποσά οφειλών έως 350.000 ευρώ κεφάλαιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.