Τέρμα στον εμπαιγμό και την κοροϊδία...

Μετά από δυο χρόνια πλήρους υποταγής και συμμόρφωσης στας υποδείξεις της τρόικας..
Η Ν.Δ αφού υπέγραψε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, τους εφαρμοστικούς νόμους αλλά και τον κατακρεουργημένο προϋπολογισμό της Εθνικής Άμυνας, έταζε προεκλογικά μέσα από το πρόγραμμα της αλλά στις επισκέψεις του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά σε στρατιωτικές μονάδες, λαγούς με πετραχήλια.
Την ίδια στιγμή αφού η συγκυβέρνηση, έκοψε τα συμφωνηθέντα με την τρόικα 1,2 δις ευρώ από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποφάσισε επιπρόσθετες περικοπές 1 δις ευρώ και μάλιστα σε συγκεκριμένους κωδικούς ύστερα από απαίτηση της τρόικας.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξαφνικά....
άνευ λόγου η κυβέρνηση διέρρεε στα ΜΜΕ, φήμες για δήθεν εξαίρεση των «μάχιμων ένστολων» από τις μισθολογικές περικοπές. Στην συνέχεια ξεκίνησε ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ένα παζάρι για το ύψος των περικοπών.
Τέτοιες προσπάθειες διαχωρισμού και χαρακτηρισμοί όπως μάχιμοι ένστολοι, δημιουργούν πόλωση και κάθε άλλο παρά καλό κάνουν στο ήδη καταρρακωμένο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟ.
Όταν μιλάνε για περικοπές, πάντα η εύκολη λύση ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Τώρα όμως το κακό παράγινε και οδηγούμαστε κατ’ επιταγή της τρόικας στην απόλυτη καταστροφή!
Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό να αναλογισθεί τις ευθύνες του και την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα προκαλέσουν τυχόν νέες περικοπές στους μισθούς και συντάξεις, στο ηθικό και την αξιοπρέπεια των στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων.
Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό να αντιληφθεί το που οδηγούν συνειδητά τις ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνική Άμυνα της χώρας

Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει και για τον εμπαιγμό και την κοροιδία που γίνεται τόσα χρόνια με τα πτητικά "μαιμού", με τα διπλά χρόνια "μαιμού" αλλά και τα μερίσματα "μαιμού" ένεκα των "μαιμού" πτητικών. Μήπως αυτά "βοήθησαν" για τη "κατάντια" του ΜΤΑ ?http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/08/50_23.html

    Κάποιος επίσης πρέπει να μιλήσει για τα δερμάτινα μπουφανάκια, για τις κατ' εξαίρεση στεγάσεις, και κάμποσα άλλα προνόμια της "συντεχνίας¨"

    Για΄αυτά ποιός θα τολμήσει να μιλήσει ?

    YG Ας ανοίξουν και πάλι τα σχόλια για να εκφραστεί ο κόσμος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.