Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Τέρενς Κουΐκ εναντίον ισλαμοφασιστών.


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ με αφορμή την αναγγελθείσα επίσκεψη του Αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπεγκίρ Μποζντάγ στη Θράκη, στις 17 Αυγούστου, έκανε την εξής δήλωση:
«Αναρωτιέμαι αν ανησυχεί άραγε και σε ποιό βαθμό την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών το μπαράζ των «επίσημων επισκέψεων» κορυφαίων Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη; Τις θεωρεί άκρως φυσιολογικές τέτοιες εποχές, αυτές τις - επαναλαμβάνω - «επίσημες επισκέψεις»;


Μετά την πρόσφατη περιοδεία του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων στη Θράκη, αλλά και το «καπέλωμα» από τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα της εκδήλωσης που έκαναν οι Έλληνες υπήκοοι μουσουλμανικού θρησκεύματος στη Ρόδο πριν 10 μέρες, έρχεται η σειρά του κ. Μπεγκίρ Μποζντάγ να έλθει στις 17 Αυγούστου στην Κομοτηνή με αφορμή το Μπαϊράμι του Ραμαζανιού.

Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει ως Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αναφέρουν ότι ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν «θα επισκεφθεί μειονοτικούς συλλόγους και ιδρύματα και θα περιοδεύσει σε διάφορα χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης», ακολουθούμενος από μεγάλη αντιπροσωπεία αξιωματούχων της Άγκυρας μεταξύ των οποίων (γιατί άραγε;) ο Πρόεδρος της Διεύθυνσης Τούρκων του Εξωτερικού της τουρκικής πρωθυπουργίας Κεμάλ Γιουρτνάτς.

Για την ιστορία υπενθυμίζω στον Υπουργό Εξωτερικών και την πρόσφατη ωμή παρέμβαση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» για αλλαγές στο βιβλίο της ιστορίας της Έκτης Δημοτικού στα πλαίσια των λογικών Ρεπούση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι εξακολουθούμε να επιτηρούμε από πάρα πολύ κοντά τις δραστηριότητες του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής και τις δραστηριότητες της Άγκυρας στην περιοχή της Θράκης με όποιο επίσημο πρόσχημα. Τα γεγονότα και στην ευρύτερη περιοχή δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.