Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Γιάννης Ρουμπάτης: Υπήρξε πρόταση προς στην ελληνική κυβέρνηση να υπάρξει επιμήκυνση στο χρόνο προσαρμογής..και η κυβέρνηση το αρνήθηκε....


Κόλαφος ο Γιάννης Ρουμπάτης.. 
"Αυτό το οποίο υποθέτω ότι θα έρθουν και θα μας πούνε είναι ότι, θα ζητήσουν επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής..."
Φαίνεται ότι δεν είδαμε μόνο εμείς την επίμαχη πρόταση του ΔΝΤ...
Δείτε τι είπε στις 2 Ιουλίου 2012 στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γιάννης Ρουμπάτης  στην εκπομπή Τώρα της Πόπης Τσαπανίδου για το συγκεκριμένο θέμα:
Υπήρξε πρόταση προς στην ελληνική κυβέρνηση να υπάρξει επιμήκυνση στο χρόνο προσαρμογής..και η κυβέρνηση το αρνήθηκε...

Γιάννης Ρουμπάτης: Είναι απαράδεκτο που δε το είπαν στο Ελληνικό λαό..
Συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό που το κάνανε ...να λένε αναλήθειες...
Υ.Γ 
Πάντως ο Ρουμπάτης δεν είναι στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ούτε άλλου αντιμνημονιακού κόμματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.