Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Τέρενς Κουϊκ: ''Ήρθα ως Έλληνας, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας τους πατριώτες Έλληνες που φυλάτε τα σύνορά μας.... ''

Το φυλάκιο της Ψιλής Άμμου επισκέφτηκε ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Τέρενς Κουίκ συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του κόμματος κ. Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργο Γαρυφάλλου.
Αφού ενημερώθηκε από τον Αξιωματικό συνομίλησε στη συνέχεια με τους στρατευμένους.
Ο Βουλευτής τέλος ευχαρίστησε όλους λέγοντας: «Ήρθα ως Έλληνας, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας τους πατριώτες Έλληνες που φυλάτε τα σύνορά μας και δεν θέλω να πω κάποιο ιδιαίτερο πολιτικό λόγο».

Με αυτή τη φράση ο Bουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ απάντησε στην ερώτηση που του έθεσε ο Αξιωματικός Λοχαγός του Φυλακίου της Ψιλής Άμμου, αν θα ήθελε κάποια διευκρίνηση, σχετικά με την ενημέρωση που του έγινε λίγα λεπτά πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.