Η ανακοίνωση της ΝΔ για την διαγραφή Νικολόπουλου

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.
 
Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.