Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Η συνέπεια του Σαχινίδη...

«Μέτρα με νέες δραματικές περικοπές σε χαμηλά εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις εγώ δεν ψηφίζω», φέρεται να υποστήριξε ο Κώστας Σκανδαλίδης, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της Real News.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε στον Βαγγέλη Βενιζέλο να «στυλώσει» τα πόδια και αν χρειαστεί να αποχωρήσει και από την κυβέρνηση.
Και ποιον βρήκε απέναντι του ο Σκανδαλίδης;
Τον Φίλιππο Σαχινίδη. «Μα τι είναι αυτά που λες;», φέρεται να τον ρώτησε ο Λαρισαίος προσπαθώντας να τον επαναφέρει στον… σωστό δρόμο.
Αν μη τι άλλο συνεπέστατος ο πρώην τσάρος της Οικονομίας σε όσα πρεσβεύει εδώ και τρία χρόνια. 
Κακώς που δεν του έδωσε υπουργείο ο Σαμαράς. Θα ήταν ο μόνος στην κυβέρνηση που δεν θα είχε διακριθεί στο άθλημα της... κωλοτούμπας.
Λ.Π
larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.