Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Κοινωνικό παντοπωλείο στο Λουτράκι

Κοινωνικό παντοπωλείο και δημοτική τράπεζα ρουχισμού, έθεσε σε λειτουργία, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, για τη στήριξη οικονομικά αδύναμων και των οικογενειών που χρήζουν άμεσης βοήθειας.
Ο δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει και θα συνεχίσει να προμηθεύεται προϊόντα, ωστόσο επειδή ποτέ δεν είναι αρκετά, καλεί τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, να ενεργοποιηθούν και να συνεισφέρουν στις κοινωνικές δομές του δήμου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (συσκευασμένα) ή ενδύματα και παιχνίδια, σε καλή κατάσταση και καθαρά, τα οποία θα συλλέγονται στα δημοτικά κτίρια στο Λουτράκι, την Περαχώρα, τα Ίσθμια και τους Αγίους Θεοδώρους.
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.