Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Πάνος Καμμένος: "Εγκληματούν στη Θράκη και αφορά όλους μας. Εγκληματούν στην Ελλάδα.."

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει λαθρομετανάστες στις εγκαταστάσεις των Σχολών Αστυνομίας σε Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη και την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο πρόεδρος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η ανακοίνωση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης περιγράφει ακριβώς τί εφαρμόζει η κυβέρνηση στην Θράκη ακολουθώντας τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Παράλληλα με τις εγκληματικές ΕΟΖ που κοσσοβοποιούν την Θράκη, αντί να επα
απροωθήσουν τούς λαθρομετανάστες στή χώρα εισόδου (Τουρκία) όπως προβλέπεται η να τούς δώσει έγγραφο για ταξίδι άνευ επιστοφής στήν Ευρώπη εφόσον εκείνη δέν πιέζει τήν Τουρκία να εφαρμόσει τήν συνθήκη.
Φιλοξενεί... Τους λαθρομετανάστες στίς σχολές Αστυνομίας δίνοντας τήν ευκαιρία να ενισχύσουν άμεσα την προπαγάνδα τους εκείνοι που απεργάζονται μειονοτικά σενάρια πολύ υψηλών θρησκευτικών πληθυσμών.
ναπροωθήσουν τους λαθρομετανάστες στη χώρα εισόδου τους (δηλαδή την Τουρκία) όπως προβλέπεται, ή να τους δώσει έγγραφο για ταξίδι άνευ επιστροφής στην Ευρώπη εφόσον αυτή δεν πιέζει την Τουρκία να εφαρμόσει την συνθήκη, φιλοξενεί τους λαθρομετανάστες στις σχολές Αστυνομίας, δίνοντας την ευκαιρία να ενισχύσουν άμεσα την προπαγάνδα τους εκείνοι που απεργάζονται μειονοτικά σενάρια πολύ υψηλών θρησκευτικών πληθυσμών.
Αντί να προωθήσουν τούς λαθρομετανάστες στή χώρα εισόδου (Τουρκία) όπως προβλέπεται η να τούς δώσει έγγραφο για ταξίδι άνευ επιστοφής στήν Ευρώπη εφόσον εκείνη δέν πιέζει τήν Τουρκία να εφαρμόσει τήν συνθήκη.
Φιλοξενεί... Τους λαθρομετανάστες στίς σχολές Αστυνομίας δίνοντας τήν ευκαιρία να ενισχύσουν άμεσα την προπαγάνδα τους εκείνοι που απεργάζονται μειονοτικά σενάρια πολύ υψηλών θρησκευτικώ
Εγκληματούν στη Θράκη και αφορά όλους μας.
Εγκληματούν στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.