Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Μέχρι το απόγευμα οι προσφορές για την Εμπορική

Τις προσφορές τους για την Εμπορική Τράπεζα αναμένεται να καταθέσουν μέχρι το απόγευμα σήμερα, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, οι τρεις μεγάλοι ελληνικοί τραπεζικοί όμιλοι, της Εθνικής, Alpha και Eurobank.
H τελική επιλογή και αποδοχή της πρότασης θα πρέπει να έχει και την σύμφωνη γνώμη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Σημειώνεται ότι για να πωληθεί η Εμπορική Τράπεζα θα πρέπει προηγουμένως να ανακεφαλαιοποιηθεί και σύμφωνα με τη διαγνωστική μελέτη της BlackRock, θα χρειαστούν 2,5 δισ. ευρώ, κεφάλαια που θα συμβάλλει ο μητρικός όμιλος της Credit Agricole.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.