Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ !

*  Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί σας είπαμε τον Ιούνιο ότι θα διαπραγματευθούμε τα μνημόνια και μισθοί/συντάξεις θα επανέλθουν εκεί που ήταν και σας κοροϊδέψαμε πατήστε δίεση
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί μειώθηκε ο μισθός σας πατήστε 1,
* Εάν θέλετε να μας....
βρίσετε γιατί χάσατε τη δουλειά σας πατήστε 2,
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί ακρίβυνε 70% η βενζίνη πατήστε 3,
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί η τράπεζα κατέσχεσε το σπίτι σας πατήστε 4,
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί μειώθηκε η σύνταξή σας πατήστε 5,
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί αυξήθηκε ο ΦΠΑ πατήστε 6,
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί θα δουλεύετε μέχρι τα 67 πατήστε 7
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί ντρέπεστε που μας κοροϊδεύει όλη η υφήλιος πατήστε 8,
* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί φοβάστε να κυκλοφορήσετε στη γειτονιά σας πατήστε 9,
* Εαν θέλετε να μας βρίσετε γιατί αισθάνεστε ότι σας πιάσαμε κώτσο τελικά πατήστε μηδέν, εις το πηλίκο.

Εάν θέλετε να μας βρίσετε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, περιμένετε στο ακουστικό σας, και............. εάν σας απαντήσει κανένας, γράψτε μας.

Σας έχουμε συνδέσει με ΤΑ    ....                                                                                                        ...... ΜΑΣ !!!

Είχατε 2 φορές την ευκαιρία και οι μισοί δεν ψηφίσατε και είσασταν για μπάνιο ή στον καναπέ σας με κοψίδια και οι άλλοι μισοί μας ψηφίσατε.....ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.