Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Εκατομμύρια ευρώ ζημιά δημοσίου, από παράνομο στοίχημα!


 «Εκατομμύρια ευρώ ζημιά δημοσίου, από παράνομο στοίχημα! Εμπλοκή Φώτη Μπόμπολα. Έλεος!! Πρώτα αντιμετωπίζεις την διαφθορά και την ρεμούλα και μετά «πετσοκόβεις» συντάξεις, δαπάνες πρόνοιας & υγείας….»
Αυτά είπε μεταξύ άλλων, στο Ράδιο Alpha στην εκπομπή του Γ. Καρβουνιάρη ο Αχαιός Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή. 
Ο τέως Υφυπουργός Εργασίας ζητά όλα τα έγγραφα του ΣΔΟΕ, της Υπηρεσίας Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μαύρου χρήματος και άλλα, ενώ απευθυνόμενος στους αρμόδιους υπουργούς,
τους ερωτά εάν έχουν ελέγξει έναν –έναν χωριστά τους εντεταλμένους και αρμόδιους από την πολιτεία παράγοντες και λειτουργούς να απαντήσουν.
Ποιοι παρέβησαν το καθήκον τους αδιαφορώντας για την ληστεία «καταλήστευση» του δημοσίου και ποιοι συγκαλύπτουν και συμμετέχουν στην ατιμωρησία των ισχυρών.

Την σχετική ερώτηση μπορείτε να την δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.