Δικαιολογίες για ηλιθίους, προπετάσματα καπνού, και η εξήγηση είναι, πού αλλού; Στην Γερμανία.

Όχι. Δεν είναι ηλίθιοι οι Προβόπουλος, Στουρνάρας και Σταϊκούρας. Απλά νομίζουν ότι εμείς είμαστε ηλίθιοι.

1. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι κάτι έπρεπε να γίνει με την ΑΤΕ, και καλά κάνει που σπάει σε καλή και σε κακή ΑΤΕ. Να σώσουμε την καλή και θα ...πληρώσουμε την κακή.

2. Κανείς δεν αμφισβητεί αυτό που είπε ο Στουρνάρας, ότι υπάρχουν πολλές τράπεζες και πρέπει να κλείσουν ή να συγχωνευθούν. Και να αμειφθούν οι καλές και να ανκυκλωθούν μέσω Άδη οι κακές.

3. Ο κόσμος το είχε βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι ότι η Πειραιώς ήταν και είναι το σαπάκι μετά τις ΕΤΕ, Άλφα και Γιουρομπανκ. Βασίστηκε από την ίδρυσή της σε χρηματιστηριακές φούσκες για την επιβίωσή της και, ναι, έχει επώνυμους μετόχους, λα κρεμ ντε λα κρεμ της μεταπολιτευτικής "επιχειρηματικότητας" καθως και τον μέτοχο της Χίου. Αλλά σαπάκι γεμάτο πονηριές. Σε ένα καπιταλιστικό σύστημα κύριε Στουρνάρα μου η Πειραιώς θα έπρεπε να κλείσει, και ίσως βελτιώναμε και την θέση μας στην κατάταξη παγκόσμιας διαφθοράς.

4.  Το σπάσιμο της ΑΤΕ σε καλή και κακή, επιτρέπει το κάθε είδους μαγείρεμα, που μόνο ένας Πανταλάκης, από μέσα, μπορεί να καταλάβει. Άρα η καλή ΑΤΕ είναι όσο μεγάλο δώρο θέλει ο μάγειρας.

5. Το ότι η καλή ΑΤΕ πάει στην Πειραιώς με "απόφαση" είναι σκάνδαλο του κερατά.   Κάτι σαν τον ΟΤΕ στην DT μέσω Βγενόπουλου, έτσι τυχαία, μόνο αρκετά πιο χυδαίο.  Και μην μου πείτε ότι ο Προβόπουλος την πήρε την απόφαση... Αυτός κρατάει την θέση του επειδή λέει ότι πήρε την απόφαση.. Ο Προβόπουλος είναι άξιος, ίσως, για κλιματολογικά συνέδρια (ναι έκανε και τέτοια στην ΤτΕ).)

6. Η Πειραιώς είναι αυτή που δεν έχει αρκετά κεφάλαια και ρευστότητα και μύριζε πτωμαΐνη. Με τις συντηρητικές και ήσυχες καταθέσεις των αγροτών τώρα θα μπορέσει να κάνει πολλήηη Πράσινη Ανάπτυξη.

7.  Η Πράσινη Ανάπτυξη και η συγχώνευση τραπεζών είναι ήδη καταγεγραμμένη σαν Γερμανική στρατηγική

DIW Wants to Combine the Energy Turnaround and Rescue of Banks

Energiewende braucht private Investoren

Finanzierung der Energiewende in Zeiten großer Finanzmarktinstabilität

Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο του ΔΝΤ όπως ισχυρίστηκε ο Χαζτηαπαράδεκτος να μην πω, αλλά πειραματόζωο του German Institute for Economic Research (DIW Berlin).

Δεν ξέρω αν γίνομαι γραφικός, αλλά παρακαλώ όλους και όσους Κυβερνητικούς βουλευτές έχουν τα κότσια, να παραιτηθούν, να αυτοδιαγραφούν, και να ρίξουν αυτή την ανώμαλη Κυβέρνηση. Η παρακαλώ τον Σαμαρά να θυμηθεί ποιος είναι και να το κάνει ο ίδιος. Τέτοια ντροπή είναι δυσβάσταχτη.

Φυσικά από την  ThW οι καταπληκτικοί σύνδεσμοι... δηλαδή σύμπτωση!...

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3958.html

Σχόλια