Βενιζέλος προς Μ. Χρυσοχοΐδη: "Σήκω φύγε"

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε χθες κατά την ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του προέδρου του κόμματος κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αφορμή για το επεισόδιο υπήρξε η στάση που έχει ο κ. Βενιζέλος εντός της κυβέρνησης, αλλά και η θέση που έχει πάρει απέναντι στις προτάσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρα. 
Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια τη στιγμή που έχει ήδη υπογράψει τα ισοδύναμα μέτρα των 11.5 δισ. ευρώ. 

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε «Την ίδια στάση κρατάς σε όλα τα θέματα. Το ίδιο έκανες και στην Παιδεία... Υπονομεύεις συνεχώς την παράταξη» και του ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα, ενώ ο κ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ανακαλέσει φωνάζοντας «δεν πάω πουθενά». Σύμφωνα με πληροφορίες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση χτυπώντας την πόρτα πίσω του. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν φέρεται να σκοπεύει να διαγράψει τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά τίθεται εν αμφιβόλω η παραμονή του M. Χρυσοχοΐδη ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου. 
Ένταση και μεταξύ Βενιζέλου-Στουρνάρα....
Έντονο ήταν το κλίμα και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Μαξίμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε άλλο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Βενιζέλο και τον κ. Στουρνάρα αυτή τη φορά. 
Η κόντρα των δύο αντρών εξελίχθηκε σε προσωπικό τόνο και τελικά λύθηκε με παρέμβαση του πρωθυπουργού.
newsbomb.gr

Σχόλια