Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Χρήστος Ζώης: Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα ανεφάρμοστο που οδηγεί νομοτελειακά τη χώρα εκτός ευρώ


Δήλωση εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστου Ζώη για τα ψέματα της συγκυβέρνησης
«Η κυβέρνηση των τριών προθύμων εταίρων έχοντας αποφασίσει την καταιγίδα μέτρων με την εφαρμογή των οποίων τα μόνα που διασφαλίζονται είναι η ύφεση, η ανεργία και η φτώχεια, τώρα ετοιμάζεται να ανεβάσει την δεύτερη πράξη του έργου «επαναδιαπραγμάτευση στα τέλη Αυγούστου».
Σταματήστε επιτέλους τα ψέματα.
Το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να εξοργίζετε περισσότερο τους Έλληνες οι οποίοι πολύ καλά αντιλαμβάνονται ότι υποκλέψατε την ψήφο τους και ότι συνεχίζετε να τους κοροϊδεύετε.

Ποτέ δεν υπήρξε Ζάππειο, ποτέ δεν υπήρξε διαπραγμάτευση, ποτέ δεν υπήρξαν ισοδύναμα μέτρα. Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα ανεφάρμοστο που οδηγεί νομοτελειακά τη χώρα εκτός ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.