Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Λάρισα: Μεγάλη φωτιά μαίνεται στο Κουτσόχερο

Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας από το μεσημέρι μέχρι αυτή την ώρα για να θέσει υπό έλεγχο μεγάλη φωτιά στο Κουτσόχερο. 
Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν μέρος 8 οχήματα με 40 άνδρες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί συνδρομή από ενάερια μέσα. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι από άγνωστη αιτία,
ενώ δεν απειλούνται οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ (CAOC - 7) στο Κουτσόχερο που βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή.
ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.