«ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ»


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
«ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ»
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από το βήμα της Βουλής και πριν την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο της Παιδείας, έκανε την εξής παρέμβαση απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Χρήστο Μαρκογιαννάκη:
«Σήμερα το πρωί ανοίγοντας τις εφημερίδες ντράπηκα. Ντράπηκα που είδα φωτογραφίες εκείνων που είναι Οικονομικοί Δολοφόνοι της Ελλάδας να έχουν διαβεί το κατώφλι της Βουλής για να επισκεφθούν στο εδώ γραφείο του τον κ. Βενιζέλο.
Θα παρακαλέσω θερμά όποιον πολιτικό αρχηγό θέλει να βλέπει την τρόικα,
να τη βλέπει στο κομματικό του γραφείο και όχι στο ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η τρόικα δεν είναι αποδεκτή από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους χώρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Και παρακαλώ πολύ κ.Πρόεδρε, για τις δικές σας τις ενέργειες στους αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι είναι ταγμένοι στους τοκογλύφους.

Και πολύ περισσότερο όταν από σήμερα 1η Αυγούστου ξεκινάει η υπόθεση με τις χειροπέδες, τους Εισαγγελείς, τις κατασχέσεις, τις υποθήκες του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων που δεν ήταν οι απατεώνες μέχρι προχθές, αλλά οι συνειδητοί πολίτες. Είναι οι φορολογούμενοι οι οποίοι από σήμερα δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τις εφορίες τους, αφού δεν υφίστανται οι ρυθμίσεις των 60 δόσεων που είχατε εσείς, η Βουλή των Ελλήνων, ψηφίσει τον Ιανουάριο.

Αυτές τις ρυθμίσεις σας τις πήρε πίσω ο νόμος Τόμσεν με μία απίστευτη υπαναχώρηση που αποτελεί καταισχύνη του κοινοβουλευτισμού.

Σχόλια