Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Μια χαρά τα πάμε λέει η Τρόικα...θα ξανάρθουν τον Σεπτέμβριο.

«'Εχει σημειωθεί πολύ μεγάλη πρόοδος» δήλωσαν οι επικεφαλής της τροίκας, αναφερόμενοι στις συζητήσεις που είχαν με την κυβέρνηση, για την οριστικοποίηση του πακέτου μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τα άλλα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Η δήλωση αυτή αντανακλά
το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τροίκας το οποίο επιβεβαιώθηκε και στην σημερινή συνάντηση.
Η συνάντηση αυτή ήταν η τελευταία πριν την αναχώρηση της τροίκας από την Αθήνα. Οι επικεφαλής της τροίκας θα επιστρέψουν στις αρχές Σεπτεμβρίου για την οριστικοποίηση του πακέτου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Υ.Γ
Πως να μην τα πάμε καλά...
Αφού υπερβάλλουμε ευατόν και κάνουμε ότι μας λένε και κάτι παραπάνω..
Τόσο καλά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.