Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Επίσκεψη Τέρενς Κουίκ στη ΣάμοΟ Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί τη Σάμο την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 και Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 προκειμένου να εκπροσωπήσει το Κίνημα και τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο σε όλες τις εκδηλώσεις του εορτασμού της 188ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τέρενς Κουίκ έχει αναλάβει και τη βουλευτική εκπροσώπηση της Σάμου στο ελληνικό Κοινοβούλιο.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα έχει συνεργασία με τους πολιτευτές και τους συντονιστές του Κινήματος, προκειμένου να καταγράψει τα άμεσα προβλήματα που πρέπει ο ίδιος να προωθήσει είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες στη Βουλή είτε στα αρμόδια Υπουργεία.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι μετά το τέλος των επίσημων εκδηλώσεων και πριν την αναχώρηση του από το νησί, θα πραγματοποιήσει και εθιμοτυπική επίσκεψη στο φυλάκιο της Ψιλής Άμμου, συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του Κινήματος Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργο Γαρυφάλλου οι οποίοι θα είναι επίσης παρόντες εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλες τις πανηγυρικές εκδηλώσεις του διημέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.