Ο κ.Σαμαράς και το μακροβούτι....(βίντεο)

Η σημαία των εκλογών, το μότο με το οποίο έκλεψαν την ψήφο και εκ του αποτελέσματος εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό...εξαφανίστηκε την πήρε ο αέρας...
Η επαναδιαπραγμάτευση, έγινε επιμήκυνση και τώρα έγινε "ανάσες στο μεγάλο μακροβούτι"...
Ακόμα και την λέξη δεν τόλμησε να ψελλίσει ο κ. Σαμαράς μπροστά στη Μέρκελ..
Αυτό είναι απίστευτο ...
Κατά τα άλλα τόνισε ο κ. Σαμαράς ότι είμαστε υπερήφανος λαός.

Ναι κ. Σαμαρά εμείς είμαστε υπερήφανοι, εσείς όμως με την στάση σας μας κάνετε να ντρεπόμαστε...

Σχόλια

  1. Καλύτερα μακροβούτι, παρά κατάδυση (χωρίς φιάλες) σε βαθειά νερά, που υποσχόταν ο αρχηγός σου.
    Οσο για σένα Μπάμπη σου συστήνω ανεπιφύλακτα να κάνεις κανένα μπάνιο σε κρύα νερά, μήπως και συνέλθεις από τη πολιτική θερμοπληξία που έχεις πάθει.
    YG Ελπίζω στο σχολίο μου να μην πέσω και πάλι το λεπίδι σου (ξέρεις τι εννοώ ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μεν έχεις μάτια αλλά δεν βλέπεις παρά μόνο μέσα απο την οπτική του υποψήφιου βουλευτή με τους ΑΕ. Για να γίνεις χρήσιμος για την Πατρίδα πρέπει να πετάξεις τα κομματικά γυαλιά και να δεις την πραγματικότητα όπως είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tουλάχιστον βλέπω και απ τα δυο μάτια και βλέπω καλά με τα δικά μου μάτια.
      Τώρα εσύ αν θες να βλέπεις όπως ο αρχηγός σου, κανένα πρόβλήμα...
      Πάντως αν κρίνω απ τον εκνευρισμό σου, αυτά που σου έταξαν προεκλογικά μάλλον τα πήρε και αυτά ο αέρας μαζί με την επαναδιαπραγμάτευση...
      Περαστικά...
      Ουδείς αναμάρτητος (όπως είπε χθες και ο Σαμαράς)

      Διαγραφή
    2. Τυχαίνει να ψηφίζω με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον , όπως τουλάχιστον εγώ το αντιλαμβάνομαι , της Πατρίδας και όχι ανάλογα με το τί μου τάζουν. Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι βλέπω σαφώς καλύτερα απο κάποιον που έχει προσωπικό συμφέρον από τις εκλογές όπως είναι ένας υποψήφιος βουλευτής.
      ΥΓ Πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσεις που ακριβώς είδες εκνευρισμό απο εμένα.

      Διαγραφή
  3. Φίλε tx δεν φταίει αυτός. Εμείς φταίμε που ασχολούμαστε μαζί του .
    Αυτός απλά βρήκε πόρτα ανοιχτή και μπήκε και τώρα ικανοποιεί την όποια του ματαιοδοξία παιζοντάς το πολιτευτής και virtual σωτήρας της Ελλάδας.
    ΥΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.