Γιατί δεν πάει το ΣΔΟΕ καμιά βόλτα προς προς Κολυμπάρι μεριά...;;

Πάνω από ένα μήνα διακοπές κάνει ο ΓΑΠ...στην Πάτμο, Λευκάδα, στην Κρήτη και αλλού... 
Το δωμάτιο που μένει στο ξενοδοχείο στο Κολυμπάρι, λένε ότι στοιχίζει πάνω από 1000 ευρώ !!! 
Αν βάλετε και τα διάφορα  μικροέξοδα όπως:  αστακοί, παϊδάκια, ψαρούκλες, σαμπάνιες, κανό, νεροτσουλήθρες, ποδήλατα, άνδρες ασφαλείας, μετακινήσεις κλπ.. 

Οι διακοπές του ΓΑΠ θα στοιχίσουν πάνω από 100 χιλιάρικα.. 
Που τα βρήκε αυτά τα λεφτά ο ποδηλάτης...;;
(Θα μου πείτε τι ρωτάω τώρα...)
Αντί να πάει ο ΣΔΟΕ στην 'Υδρα και να συλλαμβάνει τους ψιλικατζήδες, που δεν κόβουν (κακώς) αποδείξεις στην 'Υδρα, γιατί δεν κάνουν καμιά βόλτα προς Κολυμπάρι μεριά...

Σχόλια

  1. Το αρχιλαμόγιο, τόλμησε να βγάλει και ανακοίνωση ότι δεν κόστισε τόσα η διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο εκεί αν, και (όπως αναφέρει η κατάπτυστη ανακοίνωση)προθυμοποιήθηκε ο ξενοδόχος να τον... φιλοξενήσει απλώς, εκείνος ζήτησε να πληρώσει. Αν πλήρωσε, γιατί αντί της ηλίθιας ανακοίνωσης που εξέδωσε, δεν δίνει στη δημοσιότητα της απόδειξη πληρωμής στο ξενοδοχείο; Αλλά το αρχιλαμόγιο (και ο ξενοδόχος μαζί) νομίζει ότι αναφέρεται σε ηλίθιους πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε πολιτευτά των ΑΝΕΛ το να μην κόβεις αποδείξεις είναι ένα έγκλημα τόσο κατά της πολιτείας όσο και κατα του πελάτη φορολογούμενου. Και αυτό το έγκλημα δεν μπαίνει έτσι απλά μεσά σε μια παρένθεση ως (κακώς).
    Για να το καταλάβεις ακόμα καλύτερα τι κάνει ο "μάγκας" "επαγγελματίας", χρεώνει στο πελάτη ΦΠΑ και από την άλλη δεν πιστοποιεί αυτή τη χρέωση με την απόδειξη. Με άλλα λόγια κλέβει και από τον πελάτη και από το κράτος.
    Μήπως έχεις σκεφθεί οτι όλοι αυτοί οι "ψιλικατζήδες" με αυτή τη παράνομη στάση τους είναι αυτοί που δημιουργούν την μεγάλη φοροδιαφυγή, που τελικά την πληρώνουμε όλοι εμείς οι έντιμοι φορολογούμενοι ?
    Αν αυτό εσύ και το κόμμα του οποίου είσαι πολιτευτής το δέχονται, να μας το πείς για να ξέρουμε τελικά τι αντιπροσωπεύεις.
    Οσο για τους συσχετισμούς με τον ΓΑΠ και το τι κάνει αυτό το θεωρώ τουλάχιστον άστοχο και αν πιστεύεις οτι πράττει κάτι παράνομο να καταθέσεις και τα αποδεικτικά παρανομίας του. Αν απλά τα γράφεις για να στιλιτεύσεις τη συμπεριφορά του σου υπενθυμίζω οτι ήδη έχει "καταδικαστεί" με τη ψήφο του ελληνικού λαού. Αλλά και πάλι ποιός είσαι εσύ που στοχοποιείς ένα έλληνα πολίτη δίχως απτά αποδεικτικά στοιχεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς είσαι βέβαιος ότι στην Υδρα είναι ψιλικατζής; Αποκλείεται να είναι αρχιλαμόγιο (για ταβέρνα γίνεται λόγος βέβαια που όμως για ενδέκατη φορά συλλαμβάνεται να μη κόβει αποδείξεις); Αλλά με αυτή τη νοοτροπία δηλαδή να αρχίσει η τήρηση του νόμου αλλά όχι απο εμάς, ξεκινείστε απο τους άλλους δεν γινεται τίποτε και δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτε. Ο ταβερνιάρης δηλαδή θα πρέπει να δει την απόδειξη του άλλου αρχιλαμόγιου για να πεισθεί να ξεκινήσει να κόβει αποδείξεις; Και ποιός είναι αυτός που τον προστατεύει και του εξασφαλίζει άσυλο για τις παρανομίες του; Και βέβαια μερίδιο συμμετοχής σ' αυτή την προστασία έχεις και εσύ , που εν' ονόματι του όποιου πολιτικού οφέλους απο επίθεση κατά της κυβέρνησης , του παρέχεις δικαιολογίες για την πράξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.