Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Ο Πούτιν αιφνιδιαστικά στο Κατάκολο ;;


Στο Κατάκολο θα βρεθεί ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προκειμένου να μεταβεί στην Αρχαία Ολυμπία, ιγκόγκνιτο, σύμφωνα με πληροφορίες του ileiapost.gr

Πριν απο λίγη ώρα η παρουσία τριών ελικοπτέρων μαρτύρησαν την παρουσία του αφού κίνησαν την περιέργεια και αναζήτησαν δημοσιογράφοι και πολίτες τον λόγο παρουσίας τους εκεί.

Κάτω απο άκρα μυστικότητα οργανώθηκε η έλευση του Ρώσου Προέδρου ενω΄τα μέτρα ασφαλείας από την ώρα που έγινε γνωστό ήταν δρακόντεια και συμμτείχε σε αυτά και η προσωπική ασφάλεια του κ Πούτιν.
ileiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.