Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

“Πανικός” για το ν/σ των ΑΕΙ. Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Το ν/σ υπερψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και εισάγεται σήμερα προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε υψηλούς τόνους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τάχθηκαν κατά του ν/σ, με τη βουλευτή, Σταυρούλα Ξουλίδου να χαρακτηρίζει «μικροαλλαγές» τις επιχειρούμενες βελτιώσεις και να τις εντάσσει στο «ευρύτερο μνημονιακό πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας».

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατέθεσε σήμερα Τετάρτη 1-8-2012, κατά την έναρξη της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής, αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής, για το Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Παιδείας «Ρυθμίσεις θεμάτων ΑΕΙ και άλλες διατάξεις», το οποίο αφορά στις αλλαγές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.