Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Βρήκαν (δικά σας) λεφτά για να κουκουλώσουν την απάτη

Ένα πακέτο πρόσθετων πόρων της τάξης των 600 εκατ. ευρώ που θα κατευθυνθεί τους επόμενους μήνες στο λογαριασμό ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ, αποτελεί όπως όλα δείχνουν το «σωσίβιο» ώστε να αποφευχθούν οι υπέρογκες αυξήσεις στο τέλος ΕΤΜΕΑΡ (πρώην τέλος ΑΠΕ) και ταυτόχρονα να διασφαλιστεί η εξάλειψη του σχετικού ελλείμματος σε εύλογο χρονικό διάστημα. (energypress.gr )

Η ολίγον προσκυνημένη αυτή Κυβέρνηση και η φαιδρή ΡΑΕ, αντί να ασχοληθούν με το πώς θα φτυνήνει το ρεύμα, ασχολούνται με το πώς θα μασκαρέψουν τις αυξήσεις για να μην μας κακοφανούν.
Δεν ασχολούνται με την κλοπή, ασχολούνται με την ...βαζελίνη.  Βρήκαν 600 εκατομμύρια για να μην αυξηθεί πολύ το τέλος ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ το λένε τώρα). Λες και τα 600 εκατομμύρια είναι από τον πλούσιο θείο, και δεν είναι από άλλα ντόπια κονδύλια με προορισμό κάποια ντόπια χρήση. Δεν βρήκαν κονδύλια για ανθρώπους που δεν έχουν για βασικές ανάγκες, βρήκαν κονδύλια για να επιδοτούν Γερμανικές εισαγωγές, μέσω ντόπιων ΑΠΕτεώνων.

Έτσι θα βλέπετε μικρό τέλος ΑΠΕ/ΕΤΜΕΑΡ και δεν θα φωνάζετε. Θα σας τα έχουν φάει από την άλλη τσέπη. 

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.