Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Διαγράφεται ο Νίκος Νικολόπουλος από ΚΟ και κόμμα. Αναμένεται και η επίσημη ανακήρυξη Προβόπουλου ως αυτοκράτορα της μπανανίας

…γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από θεσμούς, αλλά από την ειλικρινή ενεργοποίηση τους. Ας δούμε την αλήθεια κατάματα. Και ο Χιροχίτο αυτοκράτορας ήταν, όπως ο Έντι Μέρφυ ήταν πρίγκηπας της Ζαμούντα. Κάτι σαν τον Σάλλα στο μπανανιστάν. Αποκαταστήστε τους ανθρώπους επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.