Κάτι τέτοιοι Πανταλάκηδες έφεραν τη χώρα εδώ..

Του Νίκου Καρούτζου
karoutzos@axianews.gr
Μάθαμε επιτέλους ποιος ήταν ο τραπεζίτης που πήγε τα 8 εκ Ευρώ στο εξωτερικό. Το μάθαμε μάλιστα από τον ίδιο  τον κ. Θόδωρο Πανταλάκη ο οποίος είπε ότι τα λεφτά είναι από νόμιμες δραστηριότητες και δηλωμένα εισοδήματα. Για την οικονομία της κουβέντας αυτό το δεχόμαστε.
Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανένας είναι το ανήθικο του πράγματος. Την ώρα που δις Ευρώ έφευγαν από την Ελλάδα και όλοι έκαναν έκκληση να κρατήσουμε τα χρήματα στην χώρα μας ένας τραπεζίτης  και μάλιστα κρατικός έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι συμβούλευε τον κόσμο να πράξει.

Και το ερώτημα είναι τι παράδειγμα δίνει.
Μήπως δεν δίνει το παράδειγμα της υποκρισίας και του ψεύδους;
Μήπως δεν εξαγριώνει τους Έλληνες που νοιώθουν δικαίως ότι τους κοροϊδεύουν;
Μήπως απέχει πολύ από αυτά που έλεγε ο κ. Βουλγαράκης περί νόμιμου και ηθικού και έφτασε στην πολιτική πυρά;
Δυστυχώς όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά έχει «πετύχει» ο κ. Πανταλάκης. Και δυστυχώς επίσης κάτι τέτοιοι τραπεζίτες της υποκρισίας έφεραν τη χώρα έως εδώ.
Φυσικά δεν θέλω να πιστέψω αυτά που ακούγονται περί προσέγγισής του με το ΣΥΡΙΖΑ με το μανδύα της επιθυμίας να μείνει η τράπεζα κρατική γιατί αυτό επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον. Γιατί τότε πολύ απλά μπορούμε να μιλάμε για το άκρον άωτον του αμοραλισμού.

Σχόλια

  1. και ο Πανταλάκης, μάλλον υπηρετης των "κακών" υπήρξε, παρά κακός ο ίδιος. Το ότι τον διαπομπεύουν δείχενι ότι τον θεωρούσαν αναλώσιμο -- εκτός εάν πάτησε κανέναν κάλο μεταξύ Πειραιώς, ΑΤΕ και άλλων... Το ενδιαφέρον με τον Πανταλάκη είναι ότι ξέρει ΠΟΛΛΑ άπλυτα, για ΠΟΛΥ κόσμο. Δεν θεωρώ ότι είναι "άγιος", αλλά θεωρώ ότι αυτή την φορά στοχοποιήθηκε. Όπου η ΤτΕ (το ίδιο σ_ατομάγαζο που ασχολείται με Κλιματολογικά Συνέδρια και επέτρεψε τις πάσης φύσεως φούσκες) ασχολείται με ΑΤΟΜΑ, με ΠΡΟΣΩΠΑ.

    Στο κάτω κάτω, ταν ου Πανταλάκη ήταν τα λεφτά, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ θα έπρεπε να τα κάνει, είτε να τα φάει καραμέλες είτε να τα στείλει στις ΣεΫχέλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.