Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Απαντήσεις επίσημες τώρα και όχι διαρροές ζητούν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ,
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΜΟΙΡΑ
ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ
 «Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» οι οποίες αναρτήθηκαν και στο διαδίκτυο, ότι στη συνάντησή του με τους απεσταλμένους της Τρόϊκα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνειδητοποίησε ότι οι συνομιλητές του είχαν γνώση για «ευαίσθητους» κωδικούς, μας αφήνουν εμβρόντητους.
Η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει σε αυτές τις πληροφορίες, όπως και στα ακόλουθα:

  • Μαζί με τα κλειδιά της χώρας, έχει παραδώσει στους απεσταλμένους της Τρόϊκα και τα κλειδιά του Πενταγώνου;
  • Ποιοι είναι οι κ.κ. Τόμσεν, Μορς, Μαζούχ, για να γνωρίζουν μυστικά της εθνικής μας άμυνας και πως το ανέχεται αυτό ο κ. Παναγιωτόπουλος;
  • Ακόμη και αν το ανέχεται, τι ακριβώς ψηλαφίζουν οι Τροϊκανοί σε αυτούς τους κωδικούς;
Απαντήσεις επίσημες τώρα και όχι διαρροές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.