Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Έξη ΟΧΙ από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για την παιδεία...

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ που έφερε τα πάνω - κάτω στη Βουλή.

Με 163 "ναι" ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ. "Όχι" επί της αρχής ψήφισαν 101 βουλευτές μεταξύ τωνοποίων και 6 από το ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα, καταψήφισαν το νομοσχέδιο


 ο Γ. Παπανδρέου, ο Μ. Χρυσοχοϊδης, ο Α. Λοβέρδος , ο Χ. Αηδόνης, Γ. Ντόλιος και Συμεών Κεδίκογλου από το ΠΑΣΟΚ.
Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προχώρησε νωρίτερα σε αλλαγές σε κάποιες από τις διατάξεις που αποτελούσαν «κόκκινο πανί» για τα περισσότερα μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.