Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Η Μόσχα αντιτάσσεται στη δημιουργία ζωνών απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι είναι αντίθετος στη δημιουργία ζωνών απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία "με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής κρίσης", σε συνέντευξή του που πρόκειται να μεταδοθεί το Σάββατο από το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News Arabia.
"Είναι απαράδεκτο να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ζώνες απαγόρευσης πτήσεων υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής κρίσης", εκτιμά ο κ. Λαβρόφ σε αυτή τη συνέντευξή της οποίας το κείμενο στα ρωσικά μεταδόθηκε σήμερα από το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Η δημιουργία ζωνών απαγόρευσης πτήσεων "θα αποτελέσει παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας, αν αυτές οι ζώνες αφορούν το συριακό έδαφος, και θα είναι μια παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών", τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
AMΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.