Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Ο Αντώνης τώρα δικαιώνεται...

24/5/2011 
Απόσπασμα σχετικών δηλώσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά τη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας....
Διαβάστε προσεκτικά τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά:
"Η κυβένηση δυστυχώς δεν έχει διάθεση για συναίνεση σε επαναδιαπραγμάτευση... 
Δεν θα προσυπογράψουμε, μια πολιτική που ισοπεδώνει την οικονομία και διαλύει την κοινωνία..
Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς που ακυρώνουν το νόημα και το περιεχόμενο  της δημοκρατίας μας.."
Διέξοδος για την Ελλάδα υπάρχει...
και είναι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για να αναπνεύσει η Ελληνική οικονομία και για να βγούμε απ την κρίση.." Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...
Δείτε ενδεικτικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων...

Y.Γ
Τώρα που έγινε όμως πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, υπογράφει χωρίς κανέναν δισταγμό  μια πολιτική που ισοπεδώνει την οικονομία και διαλύει την κοινωνία..
και την μόνη διέξοδο, την επαναδιαπραγμάτευση, για να αναπνεύσει η ελληνική η οικονομία και να βγούμε απ την κρίση (όπως έλεγε)..την έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
Ο Αντώνης τώρα δικαιώνεται..

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για την ανάρτηση και το video που ανασύρατε από το αρχείο της ΝΔ. Το πρόσθεσα σε σχετικό άρθρο μου όπου έχω παραθέσει κι άλλες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά περί μη περαιτέρω περικοπών στις συντάξεις.

    Μπορείτε να το δείτε εδώ: http://seferou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.