Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Το πρώτο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκίνησε τη δράση του στη Β’ Πειραιά. Μετά την πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής της Β΄ Πειραιά, φίλοι, μέλη και στελέχη του κινήματος συγκέντρωσαν τρόφιμα, που παρέδωσαν σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου σε φορείς του Πειραιά, ενισχύοντας τις κοινωνικές δράσεις τους, αλλά και σε άπορες οικογένειες και σε μακροχρόνια άνεργους.
Συγκεκριμένα εκπρόσωποι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανταποκρινόμενοι σε διαδικτυακή έκκληση των διδασκόντων του Α΄ Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου, παρέδωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες των οικογενειών των μαθητών.
Επίσης παρέδωσαν τρόφιμα που συγκέντρωσαν, στην Επιτροπή Συσσιτίων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού, αλλά και σε οικογένειες απόρων και μακροχρόνια ανέργων στην περιοχή του Πειραιά, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς ή παρόμοια κομματικά κριτήρια επιλογής.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ευχαριστούν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση τους και ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους τη δράση αυτή που θα επαναληφθεί σύντομα και ευρύτερα, γιατί η ανταπόκριση των πολιτών και των φορέων συνεχίζεται αμείωτη.
Παράλληλα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούν τους ‘Ελληνες πολίτες σε διαρκή εγρήγορση και σε ενεργή πολιτική δημοκρατική δράση, για να αποκρουσθούν τα εκβιαστικά σχέδια της συγκυβέρνησης των προθύμων υποτακτικών της Τρόϊκας και των Μνημονίων, που εξαθλιώνουν τον Λαό και ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.