Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

Αυτές τις στιγμές, όπου ο παράγων άνθρωπος δίνει τη μάχη του.. οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπουν ούτε σε κριτική ούτε σε καταλογισμό ευθυνών

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ
«Για τρίτη συνεχόμενη φορά κάποιοι θέλουν να κάψουν το ακριτικό νησί της Χίου. Τώρα, πέτυχαν καλύτερα το σκοπό τους, με ένα εφιαλτικό σκηνικό που προς το παρόν κάνει άνιση τη μάχη των ανθρώπων με τις φωτιές που κατακαίνε το καταπράσινο Δυτικό και Νοτιοδυτικό μέρος του νησιού.
Πριν από λίγο, επικοινώνησα για μία ακόμη φορά με τον κ. Γανιάρη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Χίου, ο οποίος μου περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την όλη κατάσταση και τις συνθήκες της μάχης που δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και οι ενισχύσεις από πλευράς στρατού.
Με εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, όλοι οι Πολιτευτές και οι Συντονιστές του Κινήματος στο νησί βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για κάθε βοήθεια, ενώ τις εξελίξεις σχετικά με το εκεί πύρινο μέτωπο επιβλέπει ο Τομεάρχης Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τέως Βουλευτής, Σπύρος Γαληνός.


Αυτές τις στιγμές, όπου ο παράγων άνθρωπος δίνει τη μάχη του για να μην χαθούν ζωές, για να προστατευθούν περιουσίες, για να σωθεί ό,τι περισσότερο από το πράσινο της Χίου, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπουν ούτε σε κριτική ούτε σε καταλογισμό ευθυνών.

Απλά κρατάμε, για όταν έλθει η ώρα της απόδοσης λογαριασμού, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση των ανεμογεννητριών στα βουνά της Χίου και της αδράνειας πρόληψης από πλευράς Τοπικών Αρχών, με βάση καταγγελίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα από το πρωί.

Τέλος, με εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, θα επισκεφθώ το νησί και τις πληγείσες περιοχές, αλλά και τις αρμόδιες Αρχές, ώστε το Κίνημα να έχει μία πλήρη άποψη για το θέμα, που θα το φέρει άμεσα για Κοινοβουλευτικό Έλεγχο στη Βουλή».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.