Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Η συγκυβέρνηση των προθύμων, σε πλήρη ταύτιση με την Τρόϊκα, έχει αποφασίσει να σαρώσει ότι έχει απομείνει από συντάξεις και κοινωνικό κράτος και σειρά έχουν πλέον οι Οργανισμοί και οι Επιχειρήσεις που θα απαλλοτριωθούν στο όνομα των δήθεν μεταρρυθμίσεων. Προφανώς αυτό θα είναι το αντικείμενο των συσκέψεων αυτής της εβδομάδας.


Ας μην πλανώνται οι κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης ότι μες το μήνα Αύγουστο θα παραδώσουν φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου στα χέρια προνομιούχων «αγοραστών» (όπως στην περίπτωση ΑΤΕ-Πειραιώς), χρησιμοποιώντας διάφορα επικοινωνιακά ισοδύναμα σαν την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε μάχη και να τους εμποδίσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.