Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ .

Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ .
From  HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η αλλαγή του καθεστώτος στη Συρία συμφωνά με την Ατζέντα Μπίλντερμπεργκ,  Goldman Sachs & Τζορτζ Σόρος …. ενώ « αναδύεται » η Μουσουλμανική (Τεκτονική) Αδελφότητα της Συρίας !
Ακριβώς όπως έκανε στην Τυνησία και την Αίγυπτο, έτσι λοιπόν … και τώρα ο Μπαράκ «Χουσεΐν» Ομπάμα … επιτρέπει την εξαγορά και της Συρίας από την Μουσουλμανική Τεκτονική Αδελφότητα

Προφανώς , ολόκληρος ο ισλαμικός κόσμος γνωρίζει ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα στηρίζει και χρηματοδοτεί τη Μουσουλμανική Αδελφότητα , γιατί άραγε όμως οι περισσότεροι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης στη Δύση προσποιούνται ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ;
Η απαγορευμένη μέχρι πρόσφατα, Μουσουλμανική Αδελφότητα στη Συρία , τώρα διαμορφώνεται σε ένα νέο πολιτικό κόμμα... περιμένοντας να αρπάξει την εξουσία … εάν … και όταν … θα εκδιωχθεί ( ποτέ ) ο Άσαντ. 

Στα άρθρα των φιλελεύθερων Αράβων , τώρα …. κυριαρχεί η ιδέα ότι η βοήθεια  της κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τους ισλαμιστές … είναι δεδομένη.
Έτσι , οι δημοκράτες οι φιλελεύθεροι και οι μετριοπαθείς Άραβες βλέπουν πλέον την Αμερική ως εχθρό τους.
« Ωστόσο, υποτίθεται ότι η πολιτική των ΗΠΑ είναι η προώθηση της δημοκρατίας και της μετριοπάθειας , σωστά (;) »
Η κριτική απέναντι στις ΗΠΑ έχει ένα ισχυρό επιχείρημα : Η πολιτική του Ομπάμα ενθαρρύνει την Μέση Ανατολή να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της … και .... από ένα εθνικό κράτος - κυρίως αραβικό - να μετατραπεί … σε ένα ισλαμικό θεοκρατικό  κράτος .
«Ο Ομπάμα κάλεσε την Μουσουλμανική Αδελφότητα να καθίσει στην πρώτη σειρά».
Στη συνέχεια, χωρίς κανείς να του το ζητήσει , ο Ομπάμα είπε ότι δεν θα πείραζε τις  Ηνωμένες Πολιτείες αν η Αδελφότητα γίνει η κυβέρνηση της Αιγύπτου , μέχρι που πιο πρόσφατα …. υποστήριξε την Μουσουλμανική Αδελφότητα εναντίον του Αιγυπτιακού στρατού .
Και στη Συρία (;) ….  Βεβαίως και εκεί η κυβέρνηση Ομπάμα υποστηρίξει την κυριαρχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην ηγεσία του Εθνικού Συμβούλιου της Συρίας.

Σχόλια