Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Για πρόκριση στον τελικό αγωνίζονται Δουβαλίδης - Τσάκωνας

Στην πρώτη ημιτελική σειρά των 110 μετ εμποδίων θα τρέξει σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος για να περάσει στον τελικό θα πρέπει είτε να τερματίσει στους δύο πρώτους, είτε η επίδοση του να είναι ανάμεσα στις δύο καλύτερες των τριών σειρών.
Μία θέση στον τελικό θα διεκδικήσουν κατά τη 12η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και οι Λυκούργος Τσάκωνας (200 μέτρα) και ο επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης.

Στα 800 μ. η Έλενα Φιλάνδρα θα αγωνιστεί στην 4η προκριματική σειρά, ενώ σήμερα αγωνίζεται στο ακόντιο ο Σπύρος Λεμπέσης.
Ακόμη, οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης ρίχνονται στον αγώνα μεταλλίων των 49er στις 15:00.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.