Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Τις σορούς δύο αλλοδαπών εντόπισαν οι Αρχές στην περιοχή των Σεπολίων

Τις σορούς δύο ατόμων εντόπισαν οι Αρχές στην περιοχή των Σεπολίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σορός του ενός εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών μπροστά από κτίριο στην οδό Αδμήτου 82 και του δευτέρου σε ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια οδό. 

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.