Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Σφαγιάζοντ​αι κυρίως οι Χριστιανοί από τους ισλαμοφασί​στες μισθοφόρους του ΝΑΤΟ στη Συρία...


Υπάλληλοι στην υπηρεσία των Αμερικανών και της Νέας Τάξης! Εγχώριοι και διεθνείς, λαϊκοί και θρησκευτικοί ταγοί...
Ένα βίντεο για τους "άλαλους" Ιερώνυμο και Βαρθολομαίο μέρα πού'ναι και γιορτάζει η Παναγιά, που οι ίδιοι επικαλούνται ότι λατρεύουν!
Ένα βίντεο για τους "άλαλους" δημοσιογράφους Υπηρεσίας και τους πράκτορες της CIA "Δημοσιογράφους"... Ρεπορτερ Χωρίς Σύνορα (RSF) που αβαντάρουν το ΝΑΤΟ και τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες...
Ντροπή σ' αυτούς που εμφανίζονται ωε εκπρόσωποι της...
 Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας...
Υποκριτές και Φαρισαίοι!
Σιωπάτε στη γενοκτονία των Χριστιανών και του Συριακού λαού από τους τρομοκράτες και τους ψυχοπαθείς μισθοφόρους τοων ΗΠΑ.
Υπάλληλοι στην υπηρεσία των Αμερικανών και της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.