Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Γκιουλέκας: Δεν είναι δυνατόν τέτοιου είδους μέτρα να μπορούν να έρθουν και να περάσουν από τη Βουλή...

Άρχισαν τα όργανα...
Σήμερα 16/8/2012 ο Βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, μίλησε στο ΒΗΜΑ FM 99,5 και στον Σωτήρη Ξενάκη για το ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί, τι ακριβώς είπε ο κ. Γκιουλέκας για το θέμα.


Αν έρθει στη Βουλή ρύθμιση, η οποία θα μειώνει τις συντάξεις των 700 ευρώ, πιστεύετε ότι αυτή η ρύθμιση μπορεί εύκολα να περάσει από τη Βουλή;
Ευθέως σας απαντώ, όχι. Θα υπάρξει πάρα πολύ μεγάλη αντίδραση και στη κοινωνία, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, αλλά βεβαίως και μέσα στη Βουλή. Δεν είναι δυνατόν τέτοιου είδους μέτρα να μπορούν να έρθουν και να περάσουν από τη Βουλή. Θα είναι πολύ μεγάλη η αντίδραση και θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία. (ΤΟ ΒΗΜΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.