Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Κι όμως πήραμε και χρυσό μετάλλιο...

Χαμηλή όντως ήταν από ελληνικής πλευράς η συγκομιδή μεταλλίων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που τελείωσαν χθες.
Μόνο δυο χάλκινα μετάλλια λένε ότι πήραμε...
Ξεχνάμε όμως οι περισσότεροι και ένα χρυσό μετάλλιο...που το πήρε Έλληνας αυτοδικαίως χωρίς ανταγωνισμό, μακράν πρώτος από τους λοιπούς...
Δείτε το πως και γιατί στο βίντεο που ακολουθεί...

Την ιδέα για το βίντεο μας την έδωσε η κ. Μαρία Σεφέρου μέσα από το άρθρο της : " Ο Αντώνης Σαμαράς διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο αναξιοπιστίας! "  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.